e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. july 3., sunday 10:14

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Oracle - újdonságok

[e-megoldások] 2005 szeptember 16. 22:13 Pánczél Gábor (munkatársunktól)

Az Oracle a szeptember 6-8. között Londonban megrendezett Oracle OpenWorld konferencián több újdonságot jelentett be, köztük a hatvan napon belül megjelenő Oracle E-Business Suite 11i.10 változatát, új felügyeleti eszközöket, illetve beszerzési megoldáscsomagokat.

Az Oracle az OpenWorld rendezvényen bejelentette, hogy 60 napon belül megjelenik alkalmazás-együttesének legújabb változata, az Oracle E-Business Suite 11i.10, amely fontos iparág-specifikus funkciókat, jobb integrációt és fejlett adatelemzési lehetőségeket kínál.

Az Oracle E-Business Suite 11i.10 emellett a business intelligence terén is fontos új képességekkel bővül, így a felhasználó szervezetek a hagyományos operatív üzleti adatelemző megoldásoknál jóval alacsonyabb áron valósíthatják meg a részletes adat- és összefüggés-elemzést. Ezenkívül az új verzió továbbfejlesztett integrációs lehetőségeket biztosít az Oracle és más gyártók szoftvereinek párhuzamos működtetéséhez, ami megkönnyíti az Oracle alkalmazásainak fokozatos bevezetését és a heterogén környezetek automatizálását.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.