e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. july 23., tuesday 08:28

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Elindult a Nemzeti Digitális Adattár Café

[e-semények] 2005 szeptember 21. 12:51 Erdőháti Nagy Modesta (munkatársunktól)

A Nemzeti Digitális Adattár Programiroda elindította NDA Café elnevezésű tematikus rendezvénysorozatát, mely havonta kötetlen lehetőséget biztosít a digitális kultúrával, tartalomszolgáltatással és előállítással foglalkozó szervezetek szakértőinek személyes találkozására.

Az NDA Café célja, hogy a digitális kultúrával, tartalomszolgáltatással és előállítással foglalkozó szakemberek számára kötetlen szakmai fórumot és közös véleménynyilvánítási lehetőséget biztosítson egy-egy előre meghatározott, a digitális társadalomhoz kötődő témában. Az első NDA Café rendezvényen többek között a Magyar Nemzeti Múzeum, a Neumann-ház, az Országos Széchenyi Könyvtár és a Szabadtéri Néprajzi Múzeum szakemberei tartottak előadást könyvtári és gyűjteményi adatvagyonuk elektronikus feldolgozásáról. Az eseményeken elhangzottakról hírlevél formájában szakmai összefoglaló készül, amelyet a regisztrált felhasználók e-mailben kapnak meg, illetve az NDA honlapon olvasható. Az NDA Programiroda a rendezvényekkel párhuzamosan fórumot üzemeltet, ahol javaslatokat, kérdéseket és észrevételeket várnak az események témáival kapcsolatban.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.