e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. july 3., sunday 09:29

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Novell - személyazonosság-kezelés egyszerűsítése

[e-megoldások] 2005 szeptember 22. 19:04 Donka Attila (munkatársunktól)

A Novell Nsure Identity Manager termék jelentős fejlesztéseit jelentette be a Novell. Az új fejlesztések segítségével a szervezetek idő- és költségmegtakarítást érhetnek el a személyazonosság-kezelési infrastruktúra konfigurálása és felügyelete terén.

A személyazonosság-kezelés összetettségének csökkentése érdekében az Enhanced Provisioning modul fejlett erőforrás-kiosztást alkalmaz az egyes munkafolyamatokhoz és továbbadott rendszeradminisztrációs feladatokhoz szükséges képességek biztosítására, míg a Designer for Nsure Identity Manager 2 a telepítést és a konfigurációt egyszerűsíti le egy vizuális eszközkészlet segítségével. A fogd és vidd rendszerű kezelőfelülettel a rendszergazdák vizuálisan építhetnek fel modelleket, házirendeket és személyazonosság-kezelési infrastruktúrákat anélkül, hogy bármilyen kódot meg kellene írniuk. Ez lehetővé teszi az informatikai rendszergazdák számára a személyazonosság-kezelési megoldás gyors konfigurálását, továbbá biztosítja a rugalmasságot a szervezet üzleti környezetének követéséhez. A Designer for Nsure Identity Manager termék a széles körben használt és támogatott Eclipse nyílt forráskódú keretrendszer alapjaira épül. A Novell elkötelezte magát egy közös eszközkialakítási stratégia mellett, mely minden terméket az Eclipse alapokra épít, és ezzel hasonló kezelőfelületet biztosít az olyan felhasználók számára, akik más Eclipse alapú eszközkészletet is használnak.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.