e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. july 3., sunday 11:13

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Az F-Secure vírusvédelmi megoldást nyújt Nokia mobiltelefonokhoz

[m-gazdaság] 2005 szeptember 27. 19:52 Donka Attila (munkatársunktól)

Az F-Secure Corporation bejelentette, hogy vírusvédelmi megoldását, az F-Secure Mobil Anti-Virus-t az új Nokia 6670 intelligens telefon tulajdonosai egy hónapig ingyenesen vehetik igénybe.

Az F-Secure Mobil Anti-Virus ezentúl már kereskedelmi forgalomban is kapható megoldás a Symbian operációs rendszert használó intelligens telefonok védelmére. A termék valós idejű védelmet biztosít a rosszindulatú tartalmak és rosszindulatú alkalmazások ellen; vírusadatbázis frissítéseit pedig egy szabadalmaztatott, SMS-en keresztül történő frissítési mechanizmus segítségével, illetve HTTPS kapcsolaton keresztül végzi. Elsőként az októberben megjelenő Nokia 6670 intelligens telefon vásárlói juthatnak hozzá a F-Secure Mobil Anti-Virus szoftverhez, a többi 60-as sorozatú Nokia készüléket használók később vásárolhatják meg a szoftvert az F-Secure e-Store-jában. Az új Nokia 6670 intelligens telefon felhasználói egy hónapig ingyenesen vehetik igénybe az F-Secure Mobil Anti-Virus szolgáltatását.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.