E-kereskedelem online
http://e-kereskedelem.hu/news.php?id=4137

Az F-Secure vírusvédelmi megoldást nyújt Nokia mobiltelefonokhoz

[m-gazdaság]
2005 szeptember 27. 19:52

Donka Attila,  e-mail: adonka@e-kereskedelem.hu
(munkatársunktól)

Az F-Secure Corporation bejelentette, hogy vírusvédelmi megoldását, az F-Secure Mobil Anti-Virus-t az új Nokia 6670 intelligens telefon tulajdonosai egy hónapig ingyenesen vehetik igénybe.

Az F-Secure Mobil Anti-Virus ezentúl már kereskedelmi forgalomban is kapható megoldás a Symbian operációs rendszert használó intelligens telefonok védelmére. A termék valós idejű védelmet biztosít a rosszindulatú tartalmak és rosszindulatú alkalmazások ellen; vírusadatbázis frissítéseit pedig egy szabadalmaztatott, SMS-en keresztül történő frissítési mechanizmus segítségével, illetve HTTPS kapcsolaton keresztül végzi. Elsőként az októberben megjelenő Nokia 6670 intelligens telefon vásárlói juthatnak hozzá a F-Secure Mobil Anti-Virus szoftverhez, a többi 60-as sorozatú Nokia készüléket használók később vásárolhatják meg a szoftvert az F-Secure e-Store-jában. Az új Nokia 6670 intelligens telefon felhasználói egy hónapig ingyenesen vehetik igénybe az F-Secure Mobil Anti-Virus szolgáltatását.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkekCopyright © 2001. e-media.hu Internet Media Szolgáltató Kft.
Az e-media.hu Kft. hozzájárul a publikált anyagok átvételéhez az e-kereskedelem online mint forrás megjelölésével. A forrásmegjelölésnek tartalmaznia kell offline médiumban az e-kereskedelem online nevét és a www.e-kereskedelem.hu webcímét, online médiumban ezeken felül a webcímére mutató linket.