e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. july 23., tuesday 08:27

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

SUN - nemzetközi Solaris 10 programozási versenyt hirdet

[e-semények] 2005 szeptember 29. 18:58 Donka Attila (munkatársunktól)

A Sun Microsystems meghirdette nemzetközi Solaris 10 programozási versenyét, melynek célja, hogy a cég megismerje a fejlesztők DTrace és Solaris N1 Grid Containers funkciók innovatív felhasználását célzó programozási megoldásait.

A verseny az alábbi négy kategóriában folyik majd: DTrace Performance Challenge: a DTrace használatával hangolt alkalmazásoknál elért legnagyobb és legimpozánsabb alkalmazásteljesítmény-növekedést méri; DTrace Creative Challenge: a DTrace használatának leginnovatívabb vagy legkreatívabb módja egy üzleti probléma megoldására; N1 Grid Containers Utilization Challenge: a verseny lényege, hogy ki tud nagyobb hatékonysághoz és előnyhöz jutni több alkalmazás egyetlen rendszeren való konszolidációjával; N1 Grid Containers Creative Challenge: a konténerek leginnovatívabb vagy legkreatívabb felhasználása egy üzleti probléma megoldására.

A négy első helyezett jutalma egy-egy nagyméretű síkképernyős plazma HDTV körülbelül 3500 dollár értékben. Az erőpróbák második helyezettjei egy ACER Ferrari noteszgépet nyernek AMD Opteron 64 processzorral, Solarissal és Java Desktop System szoftverrel, hozzávetőleg 2000 dollár értékben. A harmadik helyezettek díja egy-egy kb. 500 dollár értékű, 40 gigabájtos Apple iPod lesz. A versenybe, amely 2004. szeptember 22-től december 31-ig tart, a nevezési lap kitöltésével bárki benevezhet, aki betöltötte 18. életévét, és országában törvényesen tartózkodik. A megoldott problémákkal kapcsolatos minden leírásnak és magyarázatnak angol nyelvűnek kell lennie. A verseny részleteiről további információ a Sun oldalán található.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.