e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. may 20., friday 19:46

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Már "L-mail-kedhetünk" is a bélyeg jövőjéről?

[e-megoldások] 2005 október 1. 10:31 Pánczél Gábor (Forrás: netimperative)

Az L-mail.com szolgáltatása keretében vállalkozások és magánszemélyek hagyományos postai leveleket küldhetnek az interneten keresztül. A web alapú felületről küldött levelek a megszokott postai út olcsóbb változatát kínálják.

Az L-mail.com szolgáltatását igénybe vevők begépelhetik, és formázhatják levelüket böngészőjük segítségével. A "feladás" gombra való kattintás után a levél kinyomatatásra kerül, majd a hagyományos postai rendszerbe jut. Az L-mailek a világ bármely pontjára küldhetők egyelőre 7 kijelölt város - Sydney, Brit Columbia, Madrid, Edinburgh, Leicester, London, Ellensburg (USA Nyugati Part), és New York - valamelyikén keresztül, ám az L-mailt kifejlesztő QiQ-tól származó információk szerint a jövőben folyamatosan fogják bővíteni a csomópontként működő városok listáját.

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.