e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. june 19., wednesday 03:58

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

II. Online kereskedelem Konferencia

[e-semények] 2005 október 11. 10:26 Pánczél Gábor (munkatársunktól)

November 3-4-én, immár másodízben - idén két napra elegendő tartalommal - megrendezésre kerülő konferencia célja, hogy tájékoztatást adjon az e-kereskedelem aktuális kérdéseiről, és gyakorlati információkat nyújtson számos témakörben az e-kereskedelemben érintett szakemberek számára.

A szakmai tartalmat ebben az évben az interneten folytatott kereskedelemmel hosszú évek óta foglalkozó szakemberekkel, illetve a témát kutató szakértőkkel karöltve állította össze a konferenciát életre hívó Marketing Kommunikációs Intézet Kft. valamint a Könyvkereső Kft. A tematikát úgy állították össze, hogy az jól hasznosítható tudást adjon mind a gyakorlott, mind a kezdő vállalkozások számára. Ebben az évben helyet kap a mezőgazdaság e-kereskedelemhez való viszonyát taglaló előadás is, és - gondolva az online kereskedelem lehetőségeivel most kacérkodó cégekre - két workshop ad gyakorlati tanácsot az induláshoz.

A program plenáris előadásai többek között az e-kereskedelem jelenlegi helyzetét, jövőjét boncolgatják hazai és nemzetközi viszonylatban, foglalkoznak a pályázati lehetőségekkel, illetve a piacterek jelentőségével. A másnapi szekciók gyakorlati információt szolgáltatnak a szolgáltatások, illetve a termékek internetes kereskedelméhez. A délutáni workshopok működés közben mutatják be, hogyan indítsuk el kereskedelmi tevékenységünk internetes támogatását, milyen marketing eszközök segítik az induló és már működő vállalkozásokat. Program és jelentkezési lap igényelhető: Marketing Kommunikációs Intézet Kft., Ábrahám Katalin (340-3704, vagy kabraham@mki.hu) vagy letölthető a www.mkimarketing.hu oldalról.

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.