e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. july 23., tuesday 08:28

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Négy miniszter az Internet Hungary konferencián Tihanyban

[e-semények] 2005 október 11. 12:55 Pánczél Gábor (munkatársunktól)

A holnap kezdődő rendezvényen, amelynek fővédnöke Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter, részt vesz, és előadásával hozzájárul továbbá Kóka János gazdasági miniszter, Baráth Etele uniós integrációs tárca nélküli miniszter és Magyar Bálint oktatási miniszter is.

A konferencia az információs társadalom, a tudásalapú gazdaság magyarországi megteremtésén fáradozó szakembereket, politikusokat, üzletembereket és civil szervezeteket hívja össze a szakma legrangosabb eseményére. Célja, hogy közös platformra hozza mindazokat, akik számára fontos az információs társadalom és az internet magyarországi kiteljesedése, az informatikai üzletág, és bővebben értelmezve a tudásgazdaság jelentős gazdasági-társadalmi tényezővé válása. A politikai élet képviselői és szakmai előadók mellett külföldről is érkeznek szakértők. Ian Pearson, a British Telecom ismert jövőkutatója előadásában az új fejlesztések technológiai és társadalmi hatásait vizsgálja az iparág egészében, a kormányzatban és a társadalomban.

Urbán László, az Egyesült Államokban élő, elismert magyar közgazdász előadásában arra keresi a választ, hogy értelmezhető-e sajátos üzleti modellként az informatika. Az F-Secure Corporation anti-vírus kutatási vezetője Mikko Hyppönen, nemzetközi hírű vírusvadász a legújabb fenyegetések, a mobil vírusok jövőjét elemzi majd. A plenáris előadások mellett öt szekcióban (on-line reklám, információs társadalom és üzleti szolgáltatások, konvergencia, információs társadalom és média, valamint a "barátságos internet") zajlik majd a konferencia munkája, továbbá sor kerül egy önálló workshopra is ("intelligens település - intelligens ügyintézés a polgármesteri hivatalokban"). A konferencia teljes programja elérhető a www.mediahungaria.hu/internet-program webcímen.

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.