e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. july 23., tuesday 08:27

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Ázsia@Magyarország Információs Társadalom Fórum Budapesten

[e-semények] 2005 október 14. 18:06 Pánczél Gábor (munkatársunktól)

A távol-keleti térséggel folyó ICT együttműködés elősegítésére, valamint a távol-keleti országok az informatika és hírközlés terén elért "legjobb gyakorlatainak" bemutatására az Informatikai és Hírközlési Minisztérium Ázsia@Magyarország Információs Társadalom Fórumot hozott létre, melynek első ülése jelenleg zajlik Budapesten.

A konferencia során az Informatikai és Hírközlési Minisztérium szándéknyilatkozatot ír alá az indonéz Telekommunikációs és Informatikai Minisztériummal, a japán Belügy- és Hírközlési Minisztériummal, valamint a vietnami Postai és Telematikai Minisztériummal. A közös tervek gyakorlati megvalósulásának egyik első példájaként a fórumon együttműködési megállapodást ír alá az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) és az indonéziai BIDA (Batam Industrial Development Authority) is. A két intézmény célja a Magyarországon már sikeresen működő Sulinet programon alapuló kísérleti projekt beindítása az indonéziai Batamban.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.