e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. july 23., tuesday 08:27

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

"Keresőmarketing a vállalati honlapok optimalizálásában"

[e-semények] 2005 október 14. 18:44 Pánczél Gábor (munkatársunktól)

A Sämling Gazdasági Továbbképző Kft. "Keresőmarketing a vállalati honlapok optimalizálásában" címmel hirdet képzést 2004. október 20-ára. A képzésen a résztvevők megtanulhatják, mitől függ a vállalati honlap láthatósága.

A képzés elsősorban marketing vezetőknek, website fejlesztő cégeknek, honlapok webmestereinek ajánlott, ám szeretettel várnak minden olyan érdeklődőt, aki használható és kipróbált megoldásokat igényel honlapja népszerűsítésére és a keresőkben lévő találatai feljavítására. A kiscsoportos, interaktív workshop keretében szó lesz arról, mennyi veszíthető azzal, ha egy honlap nem található a keresőeszközökben; hogyan határozhatóak meg kulcsszavai; mi a teendő a honlapon, hogy az keresőbarát legyen, illetve miért fontosak a link-kapcsolatok a vállalkozásban. A képzés előadója Damjanovich Nebojsa online kommunikációs tanácsadó. Részletek a Sämling Kft. honlapján találhatók, mely oldalon történő jelentkezés esetén a szervezők 5% kedvezményt biztosítanak a képzés díjából.

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.