E-kereskedelem online
http://e-kereskedelem.hu/news.php?id=4201

"Keresőmarketing a vállalati honlapok optimalizálásában"

[e-semények]
2005 október 14. 18:44

Pánczél Gábor,  e-mail: gpanczel@e-kereskedelem.hu
(munkatársunktól)

A Sämling Gazdasági Továbbképző Kft. "Keresőmarketing a vállalati honlapok optimalizálásában" címmel hirdet képzést 2004. október 20-ára. A képzésen a résztvevők megtanulhatják, mitől függ a vállalati honlap láthatósága.

A képzés elsősorban marketing vezetőknek, website fejlesztő cégeknek, honlapok webmestereinek ajánlott, ám szeretettel várnak minden olyan érdeklődőt, aki használható és kipróbált megoldásokat igényel honlapja népszerűsítésére és a keresőkben lévő találatai feljavítására. A kiscsoportos, interaktív workshop keretében szó lesz arról, mennyi veszíthető azzal, ha egy honlap nem található a keresőeszközökben; hogyan határozhatóak meg kulcsszavai; mi a teendő a honlapon, hogy az keresőbarát legyen, illetve miért fontosak a link-kapcsolatok a vállalkozásban. A képzés előadója Damjanovich Nebojsa online kommunikációs tanácsadó. Részletek a Sämling Kft. honlapján találhatók, mely oldalon történő jelentkezés esetén a szervezők 5% kedvezményt biztosítanak a képzés díjából.

Kapcsolódó cikkekCopyright © 2001. e-media.hu Internet Media Szolgáltató Kft.
Az e-media.hu Kft. hozzájárul a publikált anyagok átvételéhez az e-kereskedelem online mint forrás megjelölésével. A forrásmegjelölésnek tartalmaznia kell offline médiumban az e-kereskedelem online nevét és a www.e-kereskedelem.hu webcímét, online médiumban ezeken felül a webcímére mutató linket.