e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. may 20., friday 19:21

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Tajvané az e-kormányzati első hely

[e-közigazgatás] 2005 október 20. 10:39 Pánczél Gábor (munkatársunktól)

Tajvan büszkélkedhet a legjobb e-kormányzati teljesítménnyel - derül ki a Brown University tanulmányából, mely 198 ország e-kormányzati ténykedése között állít fel sorrendet.

A felmérés ez év június, július, és augusztus havában zajlott, és nem kevesebb, mint 1935 kormányzati weboldal meglátogatása alapján készült. Az e-kormányzati rangsor felállítása számos szempont figyelembevételével történt, így értékelték az egyes kormányzati oldalak on-line szolgáltatásainak számát, az adatvédelmi és biztonsági szempontokat, valamint a fogyatékosok számára lehetővé tett hozzáférést. Ezek alapján a lista első helyén Tajvan áll, míg a dobogó második fokán a tavaly még első helyezett Szingapúrt találhatjuk. A képzeletbeli bronzérmet az Egyesült Államok veheti át, nyomában Kanadával a negyedik helyen. Az előző évben 95. helyen álló Írország idén a lista 34. helyére ugrott, míg Nagy-Britannia a 14. a rangsorban, 7 helyet csúszva vissza az előző esztendőben megszerzett 7. helyezéséhez képest - olvashatjuk a 1to1 cikkében.

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.