e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2021. december 4., saturday 05:49

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Új Navision értékesítési program

[e-gazdaság] 2005 október 20. 21:09 Donka Attila (munkatársunktól)

A rEVOLUTION Software új értékesítési rendszerrel kívánja elérni a Navision vállalatirányítási rendszer potenciális felhasználóit a kis- és középvállalati szektorban, lehetőséget adva ezzel a fővárostól távolabb eső településeken működő vállalkozásoknak a felzárkózásra.

Az esélyteremtés jegyében fogant "Navision Ajánlói Program" elsősorban a kis- és középvállalatokhoz közelebb álló hardverszállítók piacismeretére épít. A rEVOLUTION ugyanis a segítségükkel kívánja megvalósítani, hogy a Navision iránt érdeklődő ügyfelek a fővárosi cégekhez hasonlóan könnyen juthassanak hozzá Navision-beszállítótól az általuk is megfizethető, professzionális vállalatirányítási rendszerhez. A rEVOLUTION szerint a hazai kis- és középvállalati szektorban a megfelelő ERP rendszerek bevezetése sok esetben az információhiány, azaz a potenciális felhasználó és a szállító közötti szakadék miatt marad el. A KKV szektorral a legszorosabb kapcsolatban az általában helyi szinten működő hardver-, hálózat-, illetve dobozos szoftverek értékesítésével foglalkozó vállalkozások állnak. Ezek azonban általában nem rendelkeznek sem megfelelő ismeretekkel, sem szakemberekkel, sem a kötelezően előírt Navision-képesítéssel és tapasztalattal ahhoz, hogy ERP rendszereket építsenek ki. A rEVOLUTION által működtetett Navision Ajánlói Program a komoly helyismerettel rendelkező cégek révén köti össze a potenciális felhasználókat a szállítóval.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.