e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2021. december 4., saturday 04:36

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Új eMagyarország pont az észak-magyarországi régióban

[e-gazdaság] 2005 október 22. 16:03 Pánczél Gábor (munkatársunktól)

Új eMagyarország pont megnyitására került sor a miskolci városközpontban, nevezetesen a MÁV INFORMATIKA Kft. Miskolci Informatikai Központjának Bemutatótermében és Szaküzletében (Miskolc, Rákóczi út 7.).

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium "eMagyarország pont" programja alapvető célul tűzte ki, hogy nyilvános internet-hozzáférési pontok jöjjenek létre Magyarország egész területén úgy, hogy mindazok hozzáférhessenek az interneten közzétett, elsősorban az Európai Unióval, az EU pályázataival kapcsolatos információkhoz, akiknek nincsen otthoni (vagy munkahelyi, iskolai) hozzáférésük. A programra benyújtott sikeres pályázat eredményeképpen nyílhatott meg újabb eMagyarország pont Miskolcon, melyben három PC-n biztosított az internetelérhetőség a látogatók számára. Igénybe vehető továbbá nagyteljesítményű fénymásoló berendezés, színes lézernyomtató, DVD író, és postai telefon/fax. Műszaki és szoftver ismeretekkel rendelkező szakemberek kérésre tanácsadást is végeznek a helyszínen. A bemutatóterem és szaküzlet elárusító pontként a Sulinet Expressz programban is részt vesz.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.