e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. july 3., sunday 09:55

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Védelem Novell fájlszerverekre a Kaspersky Labs-tól

[e-megoldások] 2005 október 26. 21:46 Donka Attila (munkatársunktól)

A Kaspersky Labs információbiztonsági szoftverfejlesztő vállalat bemutatta a Kaspersky Anti-Virus 5.5 for Novell NetWare kereskedelmi verzióját. A megoldás a Novell NetWare rendszerű fájlszervereket védi a rosszindulatú kódoktól, és egyedülálló módon kezeli a szerver védelmét.

A Kaspersky Anti-Virus 5.5 for Novell NetWare a vírusvédelmi funkciókhoz feladatok létrehozását teszi lehetővé. A rendszergazda a feladatok létrehozásakor meghatározhatja, hogy hol, milyen objektumtípusokat ellenőrizzen a program, milyen műveletet hajtson végre a gyanús és fertőzött objektumokon, ezenkívül létrehozhat terjesztési listákat, és megadhatja a naplózandó információkat. Ez a módszer jelentősen leegyszerűsíti a rendszer konfigurálását és felügyeletét, emellett optimális vírusvédelmet biztosít. A termék vírusvédelmi motorja egy védett címtartományban futva ellenőrzi a fájlok fertőzöttségét, ezért a szerver a vírusvédelmi funkció megzavarása esetén is tovább működik. Ennek köszönhetően mind a vírusvédelmi megoldásnak, mind a szervernek javul a teljesítménye. Ha a Kaspersky Anti-Virus for Novell NetWare-t többprocesszoros rendszeren futtatják, lehetőség van egy időben több vírusvédelmi folyamat elindítására. Ezzel növelhető a feldolgozás sebessége, és kiegyenlíthető a szerver terhelése.

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.