e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. september 15., sunday 19:02

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

SMSfilm.hu - affiliate partnerprogram

[m-gazdaság] 2005 október 28. 19:05 Sztrunga Erzsébet (munkatársunktól)

A hazai legális on-line adult-film forgalmazás egyik vezető piaci szereplője, az smsfilm.hu, 12 hónappal ezelőtt partnerprogramot indított, amellyel bárki belefoghat a profitot hozó pornóüzletbe.

"Mivel minden filmforgalmazónál nyitott fülekre találtunk, miszerint egy globális és jogtiszta rendszert hoznánk létre, elnyomva a kalóz oldalakat, hogy a forgalmat elvigyük, és ezzel elvegyük a kedvüket a kalóz weboldal építésektől - így maximális támogatást kaptunk, kapunk. Fejlődésünket látva keresett meg minket külföldről a Manni-Moneto Production, aki a magyar honban szinte fellelhetetlen extrém és bizarr kategóriába készít filmeket. A Manni-Monte a magyar piac kicsiny bevétele ellenére is terjeszkedni akar Közép- és Kelet-Európa felé. Ez a külföldi cég az első, aki a keleti piacot nem nézi le, és üzleti partnernek tekint minket." - mondta Kupcsik Sándor, a www.smsfilm.hu értékesítési munkatársa a telefonos interjú során.

A tartalomszolgáltató komplett klón oldallal, magyarázattal, ügyfélszolgálattal, saját kódokkal, on-line ellenőrzéssel, havi fizetéssel, nagy sávszélességgel, valamint több mint 600 db teljes hosszúságú pornófilmmel segíti partnerei weboldalainak szolgáltatási bővülését. A leendő webmaster-nek semmi más dolga nincs, mint szerződéskötés után a már meglévő oldalaiba beszerkeszteni a bannert vagy egy filmletöltés menüt létrehoznia. Amennyiben szükséges, akkor a bannereket is legyártja az smsfilm.hu grafikus csapata. A minőséget olyan nevek garantálják, mint a LuXx, Fókusz, Levélpressz, Nova, Violett, Neterotika, VSF, U-DVD vagy akár Manni-Moneto Production, de az smsfilm.hu további filmforgalmazókkal is szerződés előkészítési fázisban van.

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.