e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. july 3., sunday 09:49

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

10 Gb díjmentes adatmentés Interware hosztingos ügyfeleknek

[e-megoldások] 2005 november 5. 16:57 Donka Attila (munkatársunktól)

Az Interware Rt. - a júliusban bevezetett Adatmentést követően - a piacon egyedülálló File szerverrel bővítette piacvezető szerver hoszting szolgáltatásának biztonsági termékportfolióját.

A Files szerver szolgáltatás keretében a szolgáltató tárterületet biztosít a géptermeiben elhelyezett saját szerverein ügyfelei web illetve adatbázisszerverein található file-jainak tárolására, abból a célból, hogy egy esetleges ügyfél-szerver meghibásodás esetén a mentett adatok visszatölthetők legyenek, ne okozva ezzel anyagi és erkölcsi károkat a tulajdonosoknak. A fokozottabb biztonságot segíti elő, hogy a tárterületre történő file le/feltöltés, ftp jogosultság kizárólag Interware speciális hostingos IP tartományból érhető el. Az Interware Rt. a File szerver szolgáltatást szerver hoszting szolgáltatást igénybe vevő ügyfelei részére 10 Gb tárterületig díjmentesen biztosítja.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.