e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. july 23., tuesday 08:26

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Megújult a Tallózó álláskeresőknek webportál

[e-média] 2005 november 8. 13:02 Erdőháti Nagy Modesta (munkatársunktól)

A Tallózó álláskeresőknek non-profit és közszolgálati internetes portál 2002 januárjában indult el. Indulástól az volt eredeti célja, hogy elsősorban magyar nyelvű weboldalakon, folyóiratokban, televízióban, rádióban és egyéb médiumokban található minden olyan információt összegyűjtse, ami segítségére lehet a munkát keresők, illetve kínálók, közvetítők részére.

Ezen információk kiterjedtek a munkaügyi hírekre, programajánlókra, szakirodalom minden formájára (újság, CD-ROOM, könyv, TV-, rádióműsor stb.), weboldal linkajánlatokra, ötlettárra (tippek álláskereséshez stb.), munkaügyi online szakszótárra, cikkek archiválására. Már a kezdeti fázisban sok pozitív visszajelzést érkezett mind a keresők (tallózók) és mind a kínáló, közvetítő multi és kis cégek, weboldalak részéről, az oldal működésének igenléséről. Ennek köszönhetően - a közel kétéves működése alatt - folyamatosan bővelkedett és gyarapszik továbbra is az oldal információs anyaga, partnerkapcsolatai és a látogatók, regisztrált felhasználók, és a hírlevél olvasók száma.

Ez a folyamat nem hagyhatta változtatás nélkül a portál technikai, programozói, szervezési részeit sem. A dinamikusan bővülő tartalom egy új oldalstruktúra kidolgozását kívánta meg, amely a lehető legjobban alkalmazkodik a weblapra látogatók érdeklődéséhez, igényeihez. Ennek érdekében egyénileg, erre a célra fejlesztett portálstruktúra kialakítása kezdődött meg, és tart is folyamatosan, lépést tartva a felmerülő új kihívásokkal. Már önálló domain-nel (tallozz.hu), webhosting (tárhely) szolgáltatóval és megújult külsővel várja 2004. év elejétől az oldal a látogatókat.

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.