e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. august 23., friday 09:57

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Európa csak a zenét szereti

[e-gazdaság] 2005 november 11. 10:42 Pánczél Gábor (munkatársunktól)

Az európaiak mindössze 13%-a érdeklődik a videók lejátszására is használható, hordozható készülékek iránt - derül ki a Jupiter Research felméréséből.

A felmérés során a Jupiter összesen 5000 fogyasztót kérdezett meg az Egyesült Királyságból, Franciaországból, Németországból, Olaszországból, Svédországból, és Spanyolországból. Az eredmények szerint a megkérdezettek 27%-a érdeklődik olyan hordozható készülékek iránt, melyek zene lejátszására képesek, ám csupán 5% mutatott érdeklődést a zeneszámok és videók lejátszására egyaránt alkalmas készülékeket illetően. A videózásra és játékok futtatására is használható "kütyük" sem szerepeltek fényesen, hiszen ezek a válaszadók mindössze 7%-ának szívét dobogtatták meg. A digitális zene hallgatására készült hordozható eszközök népszerűsége az Egyesült Királyságban és Franciaországban a legnagyobb, hiszen előbbiben a megkérdezettek 31%-a, utóbbiban viszont a válaszadók 39%-a érdeklődik irántuk. A Jupiter felmérése komoly tanulságul szolgálhat azon cégeknek, melyek a zeneimádó európaiak számára kombinált (zene-videó vagy videó-játék) készülékek piacra dobására készülnek - írja a DMeurope cikke.

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.