e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2021. december 4., saturday 05:53

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Az eTel az első a leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatok 50-es listáján

[e-gazdaság] 2005 november 9. 10:14 Erdőháti Nagy Modesta (munkatársunktól)

Az eTel Csoport, Közép-Európa alternatív vállalati telekommunikációs szolgáltatója bejelentette, hogy a Deloitte & Touche az első helyre rangsorolta a leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatok 50-es listáján (Deloitte Fast 50).

Az évente megrendezésre kerülő eseményen Észak-Írország és az Ír Köztársaság leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatait választják meg, illetve rangsorolják teljesítményüket. A Közép-Európában, így Magyarországon is vállalati telekommunikációs szolgáltatást nyújtó eTel Csoport elképesztő mértékű, 2652%-os összesített jövedelemgyarapodást ért el az elmúlt 5 év során. Ezt a fejlődési dinamikát ismerte el a Deloitte & Touche azzal, hogy a leggyorsabban növekvő technológiai vállalatnak választotta az eTel-t. Az eredmények alapján a vállalat Ausztriában, Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban és Szlovákiában létrehozott kiterjedt hálózatával Közép-Európa vezető alternatív vállalati telekommunikációs szolgáltatója.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.