e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2021. december 4., saturday 04:57

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Az IBM bevezeti a közvetlen finanszírozást Közép-Európában

[e-gazdaság] 2005 november 9. 10:20 Pánczél Gábor (munkatársunktól)

Az IBM ma bejelentette, hogy kibővíti lízingtevékenységét a Cseh Köztársaságban, Magyarországon és Lengyelországban. Ennek keretében ezekben az országokban is elérhetővé teszi közvetlen finanszírozási szolgáltatásait.

Az IBM Global Financing, amely a világ legjelentősebb pénzügyi szolgáltatója az informatika területén, e feltörekvő piacok iránti elkötelezettségének jegyében bővítette lízingszolgáltatásait, és olyan új konstrukciókkal egészítette ki pénzügyi portfólióját, amelyek mostantól közvetlenül is elérhetők az ügyfelek számára az IBM helyi finanszírozási szakértőin keresztül. Az IBM már több, jelentős finanszírozási szerződést kötött a térségben. Az elmúlt hónapban született meg például az IBM Global Financing lengyelországi szervezete és a lengyel informatikai piac legjelentősebb szereplője, a Prokom Software SA közötti 2 millió euro értékű szerződés.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.