e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. july 3., sunday 11:08

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

F-Secure Internet Security 2005

[e-megoldások] 2005 november 10. 12:55 Donka Attila (munkatársunktól)

Az F-Secure Corporation bemutatta a magyar nyelven is megvásárolható F-Secure Internet Security és az F-Secure Anti-Virus új, 2005-ös verzióját. Mindkét termék az otthoni felhasználókat és a kisméretű, külön informatikai részleggel nem rendelkező cégeket célozza meg.

Az F-Secure Internet Security 2005 teljes körű védelmet biztosít az internetes fenyegetések ellen. A termék átfogó vírusvédelmi rendszert, személyi tűzfalat és azonnali biztonsági frissítéseket, valamint kémprogram-ellenes, szülői felügyeleti, antispam, tárcsázó-programok ellen védő és adatszivárgás-ellenőrzési funkciókat tartalmaz. Az F-Secure Anti-Virus szintén magában foglal kémprogram-ellenes funkciókat. Az Internet Security 2005 és az Anti-Virus 2005 telepítőlemeze rendszerindításra is alkalmas, így helyreállító CD-ként is használható.

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.