e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2021. december 4., saturday 06:02

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Parenting - az ügyféltámogatás új szintje az Exactnál

[e-gazdaság] 2005 november 10. 13:15 Pánczél Gábor (munkatársunktól)

Az Exact Software, a kis- és középvállalkozások ERP megoldásait fejlesztő és szolgáltató szoftvervállalat 20 éves fennállásának legfontosabb stratégiaváltását hajtotta végre. A vállalat legnagyobb részét alkotó Exact International divízió megalkotta a "Parenting" stratégiát, amely lényeges változásokat jelent a cég üzletpolitikájában és szolgáltatásaiban.

Az Exact több mint két évtizeddel ezelőtti megalapításakor a kis- és középvállalkozási szektor igényeinek megfelelő ERP szoftverek fejlesztését és gyártását tűzte ki célul. A "Parenting" bevezetésével a vállalat kiemelt hangsúlyt fektet a multinacionális cégek világszerte működő kis- és középméretű leányvállalatainak kiszolgálására. A "Parenting" stratégia olyan gondoskodó szolgáltatást jelent, amellyel az Exact a világ különböző pontjain, a közös anyacéghez tartozó ügyfeleinek egységes támogatást nyújt vállalatirányításukhoz. A cél érdekében az Exact számos új irodát nyitott Európában, Amerikában és Ázsiában. A "Parenting" sikerét mutatja, hogy a stratégia három évvel ezelőtti "alapkőletétele" óta az Exact 220 új ügyféllel kötött szerződést, köztük a Siemens több leányvállalatával valamint az osztrák Royal Schouten és az Interchemia valamennyi külföldi képviseletével. Az Exact eladásai 2004 első félévében 13,8 százalékkal növekedtek, amelyek így elérték a 32,8 millió eurót.

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.