e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. june 19., wednesday 03:56

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Carnation - Idei 6. szakmai díj a Gépbolt.hu fejlesztéséért

[e-kereskedelem] 2005 november 11. 15:33 Erdőháti Nagy Modesta (munkatársunktól)

A Carnation idei hatodik szakmai elismerését nyerte el a Magyar Tartalomipari Szövetség által meghirdetett eFestival 2004 versenyen, ahol az online ügynökség által megálmodott és fejlesztett www.gepbolt.hu első helyezést kapott az Elektronikus kereskedelem kategóriában.

A díjnyertes www.gepbolt.hu mögött a Carnation által egyedileg tervezett és fejlesztett e-commerce megoldása került integrálásra a Juventus Team belső vállalatirányítási rendszerével, biztosítva ezzel, hogy Magyarországon egyedülálló módon valós idejű vásárlást kínáljon vásárlóinak. A Gépbolt.hu technológiai újítások mellett könnyű használhatóságával, valamint funkcionalitásaiban is új utakat mutat a webes vásárlások kezelésében: az unikális Gépvarázsló és a Gépösszerakó a magyar és külföldi site-ok körében egyedül a Gépbolt felhasználóinak áll rendelkezésére. Különleges az üzleti modell is, hiszen a megrendelő már létező országos viszonteladó kiskereskedelmi hálózatára építve célozza meg a vásárlói bizalom maximális elnyerését. A rendeléseket a vásárlóhoz földrajzilag közel elhelyezkedő Gépbolt partner teljesíti, rugalmassá téve az ügyintézést.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.