E-kereskedelem online
http://e-kereskedelem.hu/news.php?id=4301

Carnation - Idei 6. szakmai díj a Gépbolt.hu fejlesztéséért

[e-kereskedelem]
2005 november 11. 15:33

Erdőháti Nagy Modesta,  e-mail: merdohatinagy@e-kereskedelem.hu
(munkatársunktól)

A Carnation idei hatodik szakmai elismerését nyerte el a Magyar Tartalomipari Szövetség által meghirdetett eFestival 2004 versenyen, ahol az online ügynökség által megálmodott és fejlesztett www.gepbolt.hu első helyezést kapott az Elektronikus kereskedelem kategóriában.

A díjnyertes www.gepbolt.hu mögött a Carnation által egyedileg tervezett és fejlesztett e-commerce megoldása került integrálásra a Juventus Team belső vállalatirányítási rendszerével, biztosítva ezzel, hogy Magyarországon egyedülálló módon valós idejű vásárlást kínáljon vásárlóinak. A Gépbolt.hu technológiai újítások mellett könnyű használhatóságával, valamint funkcionalitásaiban is új utakat mutat a webes vásárlások kezelésében: az unikális Gépvarázsló és a Gépösszerakó a magyar és külföldi site-ok körében egyedül a Gépbolt felhasználóinak áll rendelkezésére. Különleges az üzleti modell is, hiszen a megrendelő már létező országos viszonteladó kiskereskedelmi hálózatára építve célozza meg a vásárlói bizalom maximális elnyerését. A rendeléseket a vásárlóhoz földrajzilag közel elhelyezkedő Gépbolt partner teljesíti, rugalmassá téve az ügyintézést.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkekCopyright © 2001. e-media.hu Internet Media Szolgáltató Kft.
Az e-media.hu Kft. hozzájárul a publikált anyagok átvételéhez az e-kereskedelem online mint forrás megjelölésével. A forrásmegjelölésnek tartalmaznia kell offline médiumban az e-kereskedelem online nevét és a www.e-kereskedelem.hu webcímét, online médiumban ezeken felül a webcímére mutató linket.