e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. may 20., friday 19:57

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Hitelesített elektronikus ügyintézés Ferencvárosban

[e-megoldások] 2005 november 11. 15:40 Donka Attila (munkatársunktól)

Elindult az e-ügyintézés a IX. kerületi lakosok számára Ferencváros új e-önkormányzati honlapján, jelentette be Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter jelenlétében a Ferencvárosi Önkormányzat és a NetLock Kft. a mai napon tartott sajtótájékoztatón.

Az ügyfeleknek ezentúl nem kell feltétlenül sorban állniuk a hivatalban, hogy ügyeiket elintézhessék - ezt megtehetik otthonukból is a számítógépük segítségével. Parkolási engedélyt igényelhetnek, elküldhetik építmény és telekadó bevallásukat, ellenőrizhetik adóegyenlegüket, kijelenthetik gépkocsijukat, 0-s igazolást igényelhetnek elektronikus aláírás használatával. A projekt beindításához a NetLock Kft. Magyarország első minősített hitelesítés-szolgáltatója a Ferencvárosi Önkormányzat számára az elektronikus formanyomtatványok elektronikus aláírással való hitelesítését biztosító technológiát és a lakosság által igényelhető fokozott biztonságú tanúsítványokat szállította. A NetLock szolgáltatásával az önkormányzat és a kerületi lakosok közötti kommunikáció biztonságossá vált.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének

Kattintson a hirdetésre!


Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.