e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. july 23., tuesday 08:29

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Magyarország legrégebbi asztali számítógépe kerestetik!

[e-semények] 2005 november 11. 20:03 Erdőháti Nagy Modesta (munkatársunktól)

Az Intel kezdeményezésére elindult az a verseny, melynek célja, hogy megtalálja Magyarország legrégebbi asztali számítógépét, melyet egy cégnél a mai napig használnak.

Az a cég, melynek tulajdonában van Magyarország legöregebb számítógépe, egy új, Hyper-Threading technológiát támogató Intel Pentium 4 processzoros Albacomp Activa Home csúcsgépet nyerhet helyette. A verseny célja ezen túl, hogy felmérje a magyar cégeknél a számítógépparkok általános életkorát és a hardverfrissítési szokásokat. Számos cégnél - nem csak Magyarországon - régi, a gyártó által javasolt életkort túlhaladt gépeket használnak, és a hardverfrissítéseket is rendre elhalasztják. Ennek legfőbb oka általában az új rendszerek magas beszerzési költsége. Összehasonlítva azonban a régi és az új gépek nyújtotta előnyöket és költségeket, világossá válik, hogy valójában a régi számítógépek üzemeltetése kevésbé hatékony.

Most itt az alkalom, hogy cége lecserélje legrégebbi gépét egy új, Hyper-Threading technológiát támogató Intel Pentium 4 processzoros Albacomp Activa Home számítógépre. A "Magyarország legrégebbi számítógépe" versenyen való részvétel feltétele, hogy a benevezett gép Intel processzort tartalmazzon, és hogy a gépet bizonyítottan a mai napig használják. A verseny kérdőíve megtalálható az IT-Business legújabb számában, illetve az IT-Business honlapján. A jelentkezések november 30-ig küldhetők a jelentkezes@mmdcee.com címre vagy a 266-73-44-es faxszámra. A nyertesről és az eredményekről decemberben olvasható majd hír az IT-Business-ben.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.