e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. august 23., friday 09:55

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Újabb 15 vidéki primer körzet a TELE2 hálójában

[e-gazdaság] 2005 november 15. 10:51 Sztrunga Erzsébet (munkatársunktól)

A mai nappal az eddigi 8 mellett további 15 primerkörzetben kínál helyi hívásokat Európa vezető alternatív telekommunikációs szolgáltatója. A TELE2 mindemellett ezen a hétvégén 5 Ft-os percdíjat kínál 3 európai országba és az USA-ba a Matáv és a Monortel teljes területén.

Közel egy hónapja szállt be a TELE2 a vezetékes helyi hívások versenyébe először Budapesten és 7 vidéki nagyvárosban. Miután a TELE2 kínálata teljessé vált a vezetékes szolgáltatások piacán a további cél a szolgáltatási terület bővítése. A cég a mai naptól a nemzetközi és belföld hívások mellett helyi hívás szolgáltatását kezdi meg és kínál olcsó percdíjakat további 15 vidéki nagyvárosban, illetve ezek primerkörzetéhez tartozó településeken. Csúcsidőben bruttó 10,50 Ft-ért, csúcsidőn kívül pedig mindössze bruttó 4,90 Ft-ért kínálva a helyi hívást.

Emellett az előttünk álló hétvégén november 20-21-én bárki, aki a TELE2 hálózatában telefonál az Egyesült Államokba, Nagy Britanniába, Németországba és Ausztriába egy "helyi hívás áráért", mindössze bruttó 5 Ft-os percdíjért beszélgethet! A szolgáltatás megrendeléséhez az új ügyfeleknek mindössze a 1202-es ingyenes telefonszámot kell tárcsázniuk és díjmentesen bekapcsolódhatnak a TELE2 szolgáltatásába, a már TELE2-t használó ügyfelek a kedvezményes akcióban természetesen automatikusan részt vehetnek.

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.