e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. august 23., friday 09:55

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

IHM - KvVM együttműködési és pénzügyi megállapodás

[e-gazdaság] 2005 november 16. 10:13 Sztrunga Erzsébet (munkatársunktól)

2004. november 15-én Kovács Kálmán és Dr. Persányi Miklós miniszterek az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM), valamint a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium (KvVM) közötti együttműködési és pénzügyi megállapodást írt alá az információs társadalom nyújtotta előnyök jobb kihasználása és a Magyar Információs Társadalom Stratégia (MITS) megvalósítása érdekében.

Az együttműködési megállapodás értelmében a két minisztérium megkülönböztetett figyelmet fordít a MITS célkitűzéseinek megvalósítására és ezzel összefüggésben a MITS eKörnyezet programjára, valamint a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium 2003-2006 évekre tervezett szakmai feladatain belül a Környezeti Információs Rendszer stratégiai feladataira. Az eKörnyezet megvalósulásának fontos állomása a közigazgatási szervek és a magánszemélyek közötti gyors, költségkímélő államigazgatási adatszolgáltatási eljárások kialakítása. Ennek érdekében a két fél célul tűzi ki a helyi és regionális környezeti információk teljes körének biztosítását, az elektronikus ügyintézés feltételeinek közös megteremtését, valamint támogatja az olyan információ-technológiai megoldások terjesztését, melyek lehetőséget teremtenek az érdeklődők egységes médiumon történő tájékoztatására és kiszolgálására. A pénzügyi megállapodás értelmében az IHM fejezetek közötti előirányzat-átcsoportosítással 45 millió forintot ad át a KvVM-nek. Az átadásra kerülő forrást a KvVM a MITS eKörnyezet kiemelt programjában szereplő projektek megvalósítására használja fel.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.