e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2021. december 4., saturday 04:34

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Hotspot adatbázis és kereső az IT.news portálon

[e-megoldások] 2005 november 16. 12:40 Donka Attila (munkatársunktól)

Részletes és kereshető, valamint az egész országra kiterjedő hotspot adatbázissal bővítette szolgáltatási körét az IT.news informatikai portál, mely az IT.news főoldaláról kiindulva érhető el.

A szolgáltatással a felhasználók az IT.news főoldaláról kiindulva kényelmesen meghatározhatják a tartózkodási helyükhöz legközelebb eső ingyenes vagy térítéses vezeték nélküli internetkapcsolatot (wifi hálózatot) biztosító helységet. Az ilyen zónák gyűjtőneve a "hotspot". Hotspotok tipikusan kávézókban, éttermekben, szállodákban, egyetemeken és egyéb nyilvános helyeken találhatók - a vezeték nélküli technológiák robbanásszerű terjedésével egyenesen arányosan a lefedettség is növekszik. Elég a múlt hónapban tett bejelentésre gondolnunk, miszerint Győr teljes területén vezeték nélküli internet-hozzáférést terveznek.

Az IT.news Hotspotter adatbázisa irányítószám (Budapesten kerület), település és távolság szerint kereshető, valamint a szolgáltatás ingyenes vagy térítéses mivolta alapján szűrhető. A weboldalon a hotspotokkal kapcsolatos számos hasznos információ mellett az ilyen szolgáltatással rendelkező intézményeknek, cégeknek is lehetősége nyílik díjmentesen regisztrálni saját hotspotjaikat. A közös kezdeményezés legfontosabb célja, hogy népszerűsítse a vezeték nélküli technológiákat, különös tekintettel az ilyen jellegű internet-hozzáférésre és -használatra.

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének

Kattintson a hirdetésre!


Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.