e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. may 20., friday 19:29

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Munkamániás olaszok, szórakozni vágyó britek

[e-megoldások] 2005 november 18. 08:06 Szabó Gábor (munkatársunktól)

Az olaszok főként üzleti célokra, míg az angolok felnőtteknek szóló szórakozásra használják elsősorban szélessávú internet-hozzáférésüket - derül ki a SupportSoft felméréséből, melyet európai szélessávú előfizetők között végeztek.

"Ha Ön egyetért azzal a megállapítással, hogy internetkapcsolatát leggyakrabban e-mailezésre használja, milyen más célt szolgál otthoni szélessávú előfizetése?" Az eredmények szerint az olaszok minden más európai nemzetnél fontosabbnak tartják a munkát, hiszen 44%-uk első vagy második választása az "üzleti célok" kategória volt. Mindössze 17%-uk választotta a felnőtt szórakoztatási célokat első vagy második helyre. A válaszok között előfordult még a zenék és videok letöltése, illetve az on-line vásárlás is. A britek preferenciája szöges ellentétben áll az olaszokéval, hiszen 40%-uk használja otthoni szélessávú kapcsolatát felnőtt szórakozásra első- vagy másodsorban. A britek mindemellett minden más nemzetet alulmúltak a szélessávú internet-hozzáférés üzleti célokra való használatában. A felmérést a SupportSoft megbízásából az InsightExpress készítette el kábel-, illetve DSL-előfizetők megkérdezésével - írja a PRNewswire.

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.