e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. july 23., tuesday 08:26

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Távmunka-technológiai bemutató

[e-semények] 2005 november 17. 23:36 Pánczél Gábor (munkatársunktól)

A távmunka gyakorlati megvalósításának tudnivalóiról tart nyílt szakmai napot a PricewaterhouseCoopers november 23-án, a nemrég megalakult Magyar Távmunka Szövetség közreműködésével.

A távmunka népszerűsítésére és elterjesztésének segítésére életre hívott szervezet már a megalakulásakor döntött arról, hogy rendezvénysorozatot indít a szakmai tudnivalók közvetlen átadása érdekében. A PricewaterhouseCoopers székházába szervezett szakmai napokra 20-30 humánerőforrás menedzsert, gazdasági és informatikai vezetőt várnak azoktól a vállalatoktól, amelyeknek a tapasztalat szerint a leginkább érdekük lehet ennek a foglalkoztatási formának az alkalmazása. Ezek közé tartozik az összes informatikai cég, de minden, értékesítéssel, vagy konzulensi tevékenységgel foglalkozó vállalat.

A rendezvény előadói közül az Avaya működés közben kívánja szemléltetni, hogy ma már a távmunka alkalmazása nem technológiai kérdés - nyilatkozta Gáll Tamás, a cég kereskedelmi igazgatója. Ma még visszatartó erő az a tévhit, hogy a távmunka infrastrukturális hátterének biztonságos kialakítása egy igen bonyolult és költséges feladat. A rendezvényen résztvevők rá fognak döbbenni arra, hogy ez mennyire nem így van - hangoztatja a szakértő. Be tudjuk bizonyítani, hogy a félelmek alaptalanok, a vállalatok jelentős költségeket takaríthatnak meg, és az alkalmazottak távoli menedzselésére kidolgozott módszerekkel hatékonyan irányíthatóak és ellenőrizhetőek a beosztottak.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.