e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. june 19., wednesday 03:54

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Megújult az eBroker

[e-média] 2005 november 18. 15:01 Sztrunga Erzsébet (munkatársunktól)

Az Inter-Európa Bank on-line tőzsdei hírportálja és kereskedési rendszere, az eBroker 2004. november 11-től megújult arculattal jelentkezik. Ezzel párhuzamosan a Bank fejlesztői néhány funkcionális módosítást is végrehajtottak.

Az eBroker-t üzemeltető Inter-Európa Bank meghívásos, zártkörű pályázatot írt ki az eBroker oldal teljes design-tervének elkészítésére. A Bank az ügyfeleivel közösen választotta ki a pályázat nyertesét, a Keystone-t. A áltozások alapvetően a hírportál és a kereskedési rendszer külső megjelenését érintették. Megváltozott az oldalak menüszerkezete, amely a könnyebb navigálást biztosítja. Fontos újdonság, hogy a főoldalon a legfontosabb hírek - az internetes újságokhoz hasonlóan - rövidített tartalommal is megjelennek. A vezető híreket követően egy új rovat, a "Hírek percről-percre" került bevezetésre, amelyben az adott nap teljes hírfolyama elolvasható. A Bank elemzői által készített hírkategóriák szintén a felső horizontális menüpontban kaptak helyet. Az arculatváltozás mellett pár apróbb, kényelmi változáson is átesett az oldal: megjelentek a határidős BUX index értékei, illetve egyszerűbbé és kényelmesebbé vált a gyorskeresési funkció, amely az eBroker több mint 50 000 cikket tartalmazó adatbázisához biztosít gyors elérést. A design-váltás érintette a kereskedési rendszert is, amely így könnyebben kezelhető és gyorsabb felületet kínál az eBroker felhasználók számára.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.