e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. may 20., friday 19:35

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Az Oracle rendszeres negyedéves biztonsági patcheket vezet be

[e-megoldások] 2005 november 19. 16:15 Donka Attila (munkatársunktól)

Az Oracle új menetrendet vezetett be a biztonsági patchek közzétételére. A 2005-től induló szolgáltatás keretében negyedévenként rendszeresen elérhetővé teszi az úgynevezett kritikus programjavításokat (Critical Patch Updates).

A gondosan integrált programjavításokból álló átfogó frissítések hatékonyabb megoldást nyújtanak az Oracle-szoftverek sebezhető pontjainak kiküszöbölésére, és a következő szoftverek patcheit tartalmazhatják: Oracle Application Server, Oracle Database, Oracle E-Business Suite, Oracle Enterprise Manager és Oracle Collaboration Suite. Az Oracle a frissítéseket az összes ügyfélnek egyszerre teszi elérhetővé MetaLink nevű támogatási webhelyén. A jövő évre ütemezett megjelenési időpontok: január 18., április 12., július 12. és október 18.

A programjavítások negyedéves ütemezésű kibocsátása megfelel az Oracle ügyfelek igényeinek, és három fő területen jelent előnyt. A konfigurációkezelés tervezhetővé válik, és nem kell hirtelen, "meglepetésszerűen" bejelentett patchekre felkészületlenül reagálni. A tervezett időpontok távol esnek az olyan csúcsidőszakoktól, amikor általában nincs idő a frissítések végrehajtására. Emellett a kritikus programjavítások egyetlen jól integrált és alaposan letesztelt csomagban való közzététele csökkenti a rendszerkarbantartás költségeit, és a fontos sebezhetőségeket "egy csapással" kivédhetővé teszi.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.