e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. july 3., sunday 11:08

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Megatrend biztonsági projekt a Paksi Atomerőműnél

[e-megoldások] 2005 november 22. 14:59 Donka Attila (munkatársunktól)

A Megatrend 2000 Rt. szerződést írt alá a Paksi Atomerőmű Rt.-vel (PA Rt.), amelynek értelmében a Megatrend biztonsági auditot végez az Rt-nél, majd bevezeti az ISeeSec Adatbiztonsági Audit Rendszert. A bevezetés célja a Paksi Atomerőmű adatbiztonságának korszerűsítése, a társaság információvédelmi törekvéseinek támogatása.

A Megatrend első feladata az üzleti folyamatok és az azzal kapcsolatos adatbiztonsági folyamatok áttekintése egy audit keretében. A második lépcsőben a Megatrend bevezeti az ISeeSec Adatbiztonsági Audit Rendszert, amely egyedülálló módon nem a kívülről érkező fenyegetettségek ellen véd, hanem lehetővé teszi a felelős vezetők számára az adatbiztonság központi kontrollját, a különböző preventív intézkedéseket, a rövid reakcióidőt, illetve rendelkezésre bocsátja a stratégiai döntésekhez szükséges szintetizált információkat és egy elemző eszközkészletet.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.