e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. august 23., friday 09:57

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Interneten is várják a kárbejelentéseket a Generalinál

[e-megoldások] 2005 november 23. 12:57 Sztrunga Erzsébet (munkatársunktól)

Megközelítőleg 1800 bejelentés érkezett a biztosítóhoz hétfő délutánig, a kárkifizetés nagysága meghaladja a 80 millió forintot. A Generali szakértői szerint a károk összértéke ezt a számot jóval meghaladhatja, mivel a károsultak a kisebb értékű károkat később, a hét második felében jelentik be.

Kiemelkedően magas a kárbejelentések száma a keleti országrészben, a Generali miskolci, debreceni és szegedi igazgatóságainak körzetében, de a bejelentések száma egyelőre nem indokolta kárszakértők átcsoportosítását az ország más pontjairól. Jellemzően a tetőszerkezet sérüléseivel, az épületre dőlt fák által okozott egyéb vagyoni károkkal, valamint szórványosan villámcsapásos kárral jelentkeznek a biztosító ügyfelei. A dél-keleti régióban, ezen belül főleg Békésben a pénteki jégeső és a szombati heves vihar okozott károkat az épületekben. Az észak-keleti régióban is egész hétvégén dolgoztak a kárszakértők. A már szemlézett, és telefonon egyeztetettek szerint elsősorban az épületek tetőhéjazatai sérültek a letört faágak miatt. A biztosítottak által bejelentett károk átlagos értéke 50.000 Ft, de ezt az értékeket nagyságrendileg meghaladó kárbejelentéseket is regisztráltak a Generalinál. A biztosító folyamatosan fogadja a kárbejelentéseket a személyes ügyfélszolgálati pontjain, a kék számon hívható TeleCenterén, valamint az interneten.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.