e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. july 3., sunday 10:45

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Intel-alapú Sony notebookok a Global Challenge 2004-es versenyen

[e-megoldások] 2005 november 30. 13:22 Donka Attila (munkatársunktól)

A csapatok, akik kimerészkednek a világ egyetlen amatőr földkörüli jacht-versenyére, a Global Challenge 2004-re, Intel-alapú Sony VAIO laptopjaik segítségére támaszkodnak a 30000 mérföldes, 10 hónapig tartó utazás során.

Mind a 12 versenyző jacht műholdas technológiát és Intel Centrino mobil technológiára épülő Sony notebookokat használ az utazási napló vezetéséhez, az időjárás ellenőrzésére, a családdal és barátokkal való kommunikációra és az útirány navigálására annak érdekében, hogy jövő júliusban ők legyenek az első Portsmouthban. A jachtok október 3-án indultak Portsmouthból, november 28-ig Buenos Airesben horgonyoztak, majd továbbindultak az új-zélandi Wellington felé. Minden, 18 főből álló csapatot Sony digitális fényképezőgépekkel és digitális kamerákkal láttak el azért, hogy egy-egy pillanat elkapása után a képeket e-mailen elküldhessék barátaiknak, családjaiknak vagy a Global Challenge csapatának.

A Global Challenge csapata nagy teljesítményű Intel Centrino mobil technológiára épülő Sony laptopot használ, valamint két további hasonló laptopot navigációs és kommunikációs célokra, elsősorban a legfrissebb időjárási adatok megjelenítéséért, és annak érdekében, hogy a kapitányok még inkább versenyben maradhassanak, és még jobb döntéseket hozhassanak a verseny folyamán. Az Intel Centrino mobil technológiára épülő hosszú akkumulátor-élettartamú, vékony Sony laptopok lehetővé teszik a legénység számára, hogy több időt töltsenek a gép előtt. Az integrált LAN-képességek által a csapatok vezeték nélkül csatlakozhatnak az internethez, a kikötői hotspotok segítségével például Buenos Aires-ben, Wellingtonban, Sydney-ben, Fokvárosban, Bostonban, La Rochelle-ben vagy Portsmouth-ban.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.