e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. july 3., sunday 09:38

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Üzleti csomagot hoz a TELE2 Mikulása

[e-megoldások] 2005 november 30. 13:27 Sztrunga Erzsébet (munkatársunktól)

Üzleti csomaggal bővíti szolgáltatási körét a TELE2. A hagyományosan lakossági piacon terjeszkedő TELE2 mától kisvállalkozásoknak is megoldást kínál, hogy jelentősen csökkenthessék telefonos kiadásaikat.

Az átlátható tarifarendszerrel dolgozó TELE2 mától kedvezményes üzleti csomagot is kínál. Az üzleti csomag percdíjaival elsősorban a kis irodák számára kínálnak vonzó megtakarítási lehetőséget. A kisvállalati csomagot díjtalanul vehetik igénybe a cégek. Kapcsolásonként mindössze 2 Ft-ot számláz a TELE2. A helyi hívás percdíja egész nap 8 Ft. A helyközi II. és belföldi távolsági hívások percdíja csúcsidőben és csúcsidőn kívül egyaránt 15 Ft, míg a mobil irányú hívás függetlenül a napszaktól és a hívott szolgáltatótól 65 Ft/percbe kerül. A szolgáltatás megrendeléséhez az új ügyfeleknek mindössze a 1202-es ingyenes telefonszámot kell tárcsázniuk és díjmentesen bekapcsolódhatnak a TELE2 rendszerébe. A TELE2 használói számára nincs aktiválási díj, nincs havi előfizetési díj, nincs hűségnyilatkozat, nincs minimálisan megkövetelt havi forgalom.

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.