E-kereskedelem online
http://e-kereskedelem.hu/news.php?id=4379

Új iSCSCI-alapú hálózati tároló rendszer a Fujitsu Siemens Computers-től

[e-megoldások]
2005 december 2. 12:48

Donka Attila,  e-mail: adonka@e-kereskedelem.hu
(munkatársunktól)

A Fujitsu Siemens Computers bemutatta legújabb iSCSI-alapú (Internet Small Computer System Interface) FibreCAT N20i NAS (Network Attached Storage) tároló rendszerét.

A FibreCAT N20i tárolóban alkalmazott iSCSI támogatja a tárolt adatok meglévő IP-hálózaton történő továbbítását, így a Fibre Channel (FC) technológia bonyolultsága nélkül biztosítja a SAN (Storage Area Network) előnyeit, alacsony költségszinten javítva a konszolidációt és a méretrugalmasságot. A Fujitsu Siemens Computers szabványos ServerView megoldáscsaládjának köszönhetően a rendszer felügyelete is egyszerű. Ebből következően az oktatási és üzemeltetési kiadások, illetve a teljes rendszerköltség is csökken. A csomagban szállított SCSI-vezérlő lehetővé teszi a belső és külső biztonsági másolat készítő eszközök rugalmas integrálását. Mivel a FibreCAT N20i a VSS (Volume Shadow Copy Services) háttérmásolat-szolgáltatás segítségével "point-in-time" másolatokat készít, gyakorlatilag nullára csökkenti a biztonsági másolat készítés időigényét. A folyamatos adattárolást garantáló FibreCAT N20i távoli helyszínek támogatása esetén is gondoskodik a biztonságos működésről. RemoteView és RemoteView Service Board megoldásai teljes értékű távfelügyeletet nyújtanak, és még áramkimaradás esetén is hozzáférhetővé teszik az egységet a diagnosztikai, illetve karbantartási feladatok elvégzéséhez. A chipDISK a rendszer flash-memóriájában védi a NAS szoftvert, a redundáns, üzem közben cserélhető tápegységek pedig fokozzák a megbízhatóságot. Az új rendszer tovább bővíti a vállalat alapszintű adattárolási kínálatát, és kedvező ár-teljesítmény arányt képvisel.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkekCopyright © 2001. e-media.hu Internet Media Szolgáltató Kft.
Az e-media.hu Kft. hozzájárul a publikált anyagok átvételéhez az e-kereskedelem online mint forrás megjelölésével. A forrásmegjelölésnek tartalmaznia kell offline médiumban az e-kereskedelem online nevét és a www.e-kereskedelem.hu webcímét, online médiumban ezeken felül a webcímére mutató linket.