e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. september 15., sunday 19:02

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Az Erzsébetvárosi Önkormányzat nyerte el a Cisco Navigátor vándordíjat

[e-megoldások] 2005 december 3. 15:34 Donka Attila (munkatársunktól)

A Cisco Systems a 2002. novemberében alapított Navigátor vándordíjjal azoknak az ügyfeleknek a tevékenységét ismeri el, amelyek az innovációban rejlő lehetőségeket egyesítik a hatékonysági és gazdaságossági szempontokkal.

A Raiffeisen Bank, a KSH, az OTP Bank és a MOL után a hetedik Cisco Expo alkalmával tartott díjátadáson az Erzsébetvárosi Önkormányzat vehette át az elismerést az új székházban megvalósított IP telefónia fejlesztésért. A projekt-tervezést, implementációt és a rendszerintegrációs tevékenységet az LNX Hálózatintegrációs Rt., a Cisco Systems Gold minősítésű partnere végezte. A Cisco által kínált technológiai megoldás egyik legfőbb előnye, hogy a végponttól végpontig terjedő IP-alapú infrastruktúra telepítésével nincs szükség külön hang- és adathálózat kiépítésére, hiszen a hangkommunikáció is az IP alapú hálózaton történik. Az egységes, konvergens hálózat az üzemeltetési és karbantartási költségek terén jelentős megtakarítást eredményez.

Az új irodaházba a kerületi önkormányzat mintegy 130 munkatársa költözik. Ők az IP telefónia nyújtotta értéknövelt szolgáltatások mellett élvezhetik a 100 Mbps sebességű helyi hálózat előnyeit is. Az erzsébetvárosi önkormányzat jelenlegi és új székházát VoIP hálózat köti össze, így a telefonhívások a belső hálózaton bonyolíthatók le. Az irodákban telepítésre kerülő IP telefonok "extension mobility" funkciójának köszönhetően az önkormányzat munkatársai - jelszavuk megadásával - bármely készülékről bejelentkezhetnek a hálózatba, és azt saját mellékükként használhatják, beleértve saját beállításaikat is. A további fejlesztések részeként az Önkormányzat - az elektronikus kerület program keretében - tervezi egy IP alapú telefonos ügyfélszolgálati központ létrehozását, amelyhez a most kiépítésre kerülő IP telefónia rendszer kínálja az alapot.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.