e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. june 19., wednesday 03:54

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Megújult a Vírus Híradó

[e-média] 2005 december 3. 15:41 Sztrunga Erzsébet (munkatársunktól)

A 2F 2000 Kft. átadta a megújult Vírus Híradó portált. Az új Vírus Híradó nem csak megjelenésében és szerkezetében változott meg, de tartalmában is bővült. A Vírus Híradó továbbra sem kizárólag az informatikai szakértők, hanem minden internet-felhasználó információforrása kíván lenni.

Az olvasók a vírusok mellett immár a kéretlen reklámlevelek és egyéb rosszindulatú internetes tartalmak ellen is kaphatnak szakszerű segítséget. A Vírus Híradón a folyamatosan frissülő IT biztonsági hírek mellett publikációk és szakértői írások is találhatók az elektronikus aláírás, a jogi háttér és az internetes fogyasztóvédelem témakörében, és a tervek szerint ezen rovatok száma a közeljövőben tovább bővül majd. Szakértői rovatokkal is bővült az új Vírus Híradó, melyek a fogyasztóvédelmi, jogi és elektronikus aláírással kapcsolatos kérdésekkel foglalkoznak. A szakértői rovatok azoknak az olvasóknak szólnak, akik mélyebben érdeklődnek az IT biztonság iránt, és bepillantást kívánnak nyerni olyan témákba is, amelyek eddig háttérbe szorultak, kevesebb nyilvánosságot kaptak. Az immár origo Techbázis rovata alatt is elérhető Vírus Híradó portálon négy fajta hírlevélre iratkozhatnak fel az érdeklődők.

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.