e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. june 19., wednesday 03:57

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Ütős videolayer az Invitel üzleti ADSL kampányában

[e-média] 2005 december 3. 15:50 Erdőháti Nagy Modesta (munkatársunktól)

"Többszörösen ütős" új megoldásként a hazai online marketingben videolayert alkalmazott a neo az Invitel évvégi Netpartner kampányában. A megoldás médiahasználat szempontból is "ütős", ugyanis a főoldali bevezető (teaser) layer feloldását az olvasó a portálon belül továbbhaladva kapja meg egy további videolayer formájában, ráadásul a cikk témájától függő mutációban.

Az Invitel lett a névadó szponzora az Invitel saját szolgáltatási területén lévő Dunaújvárosi Acélbikák (DAC) jégkorongcsapatnak. Az üzleti ADSL kommunikációban idén használt "Ütős ajánlat" fősor ezúttal vizuálisan kötődik a fenti eseményhez, miközben - az összetett ajánlat több kedvezményére is utalva - "Többszörösen ütős ajánlat" változott. A kreatívban egy olyan videorészlet játszódik le, amiben a DAC-Invitel jégkorongcsapat játékosa korcsolyázik be a képre, és üti meg a korongot.

A látványos kreatív megoldásban a kommunikáció két lépcsőben zajlik. A gazdasági portálok nyitóoldalán teaserként egy klikkelhető video layer jelenik meg, ami néhány másodperc alatt lefut. Ez után a portál valamely cikkébe lépők újra találkoznak a videolayerrel a "Többszörösen ütős ajánlat" sorra is utalva az újbóli megjelenéssel, de ekkor a jégkorongozó már a site oldalán elhelyezett bannerben lévő kapuba üti a korongot.

A banner a layeres animáció lejátszódása és eltűnése után is ott marad az oldalon, és amellett, hogy kattintási lehetőséget biztosítva átvezet az Invitel oldalára, közli az ajánlat részleteit is. A fenti megoldás mellett videobannerek és linkek is kiegészítik a kommunikációt, amelyek - az összetett ajánlatot célcsoportok szerint specifikálva - különböző mutációkban futnak az adott site-okon.

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.