e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. september 15., sunday 19:01

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

A HP az önkormányzatokért

[e-megoldások] 2005 december 3. 15:53 Donka Attila (munkatársunktól)

A HP Magyarország markáns szerepet vállal az önkormányzati informatikai alkalmazások elterjesztésében. A cég a jövőben a már számos önkormányzat által alkalmazott Gordius pénzügyi rendszer további bevezetésének támogatásával segíti az államigazgatási alkalmazások korszerűsítését.

A Gordius pénzügyi rendszer Várgesztesen tartott felhasználói konferenciáján K. Szabó Zoltán, a HP államigazgatási üzletágának értékesítési igazgatója ismertette a széles felhasználói körrel a Hewlett-Packard szerepvállalását az önkormányzati informatika korszerűsítésében. A cég a hagyományos értékesítési csatornái (szerverek, munkaállomások, nyomtatók) megtartása mellett a jövőben kiemelkedő szerepet vállal az integrálható, korszerű technológiai alapokon megvalósított önkormányzati alkalmazások országos elterjesztésében.

A HP Magyarország ennek érdekében szakértői hátteret kíván biztosítani a fejlesztők és az önkormányzatok részére az integráció megvalósításához, a hatékonyabb üzemeltetési feltételek kialakításához, kedvező pénzügyi konstrukciók ajánlásával pedig a megoldások bevezetéséhez. Emellett az önkormányzati alkalmazások ASP formában történő szolgáltatása területén is erőteljesebb szerepet kíván felvállalni a konferencián bemutatkozó cégekkel, illetve azok alkalmazásaival.

A Gordius és az ahhoz kapcsolódó rendszerek ma mintegy 70 önkormányzatnál működnek sikeresen. A referenciaszám és az alkalmazások köre megfelelő alap ahhoz, hogy az önkormányzati informatikában minőségi váltást jelentő program indulhasson el. A jelenlegi heterogén, szigetszerű alkalmazásokkal jellemezhető önkormányzati informatikában a HP Magyarország által támogatott kezdeményezéssel lehetőség nyílik kvázi szabványokkal, több cég által fejlesztett, de egymással integrálható alkalmazásokból egy minden tekintetben hatékonyabb és megbízhatóbb informatikai rendszer kiépítésére.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.