e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. september 15., sunday 19:03

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Az Albacomp támogatja a Takinfo szervereit

[e-megoldások] 2005 december 6. 12:34 Donka Attila (munkatársunktól)

Az Albacomp Rt. a HP Magyarország Kft. alvállalkozójaként támogatja 2004. november 1-től a Takinfo Takarékszövetkezeti Informatikai Kft. hardver és szoftver üzemeltetését. A két cég a megállapodás egy éves időtartama alatt 70 Takinfo szerver 24 órás támogatását biztosítja a hét minden napján.

A Takinfo Takarékszövetkezeti Informatikai Kft. 2004. május 25-én zártkörű, meghívásos, többfordulós pályázatot hirdetett szerver számítógépek és háttértároló rendszerek szállítására, valamint üzemeltetés támogatására. A pályázatot a HP Magyarország Kft. nyerte, alvállalkozójaként az Albacomp végzi a Takinfo szervereinek szállítását és a meglévő szerverek hardver és szoftver üzemeltetésének átalánydíjas támogatását. A megállapodás értelmében a HP a hét minden napján 24 órában fogadja a Takinfo hibabejelentéseit, a bejelentést követően az Albacomp bevonásával 4 órán belül - igény esetén helyszíni kiszállással - megkezdi, 8 órán belül pedig befejezi a hardver hiba elhárítását. Amennyiben a hiba elhárítása 8 órán belül nem lehetséges, az Albacomp csereeszközt biztosít.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.