e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. september 15., sunday 19:02

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

A HP és a VERITAS felgyorsítják a HP-UX 11i környezet virtualizációját

[e-megoldások] 2005 december 6. 12:55 Donka Attila (munkatársunktól)

A HP és a VERITAS Software Corporation (Nasdaq: VRTS) nagy múltú szövetségének nemrégiben bejelentett kiterjesztése következtében a jövőben a VERITAS termékei lesznek a HP-UX 11i környezetek preferált fájlrendszerei és kötetkezelő megoldásai.

A két vállalat többéves megállapodása keretében a HP OEM-partnerként, VERITAS Storage Foundation termékek segítségével bővíti a HP-UX 11i és a HP Serviceguard szoftver virtualizációs képességeit és rendelkezésre állását, illetve könnyíti meg ügyfelei számára a szabványos HP Intregrity és HP 9000 szerverek bevezetését. A partnerek a VERITAS termékeit - köztük pl. a VERITAS Storage Foundation Cluster File System és a Storage Foundation for Oracle RAC megoldást - integrálják a HP Serviceguarddal. A HP Serviceguard sokféle hardver- és szoftverhibával szemben védi a kritikus alkalmazásokat. Az integrált megoldások központi szerepet töltenek majd be a HP-UX 11i operációs rendszerhez kidolgozott virtuális szerverkörnyezetben (HP Virtual Server Environment, VSE). A virtualizációs képességek és a magas rendelkezésre állási szint szoros integrációja révén a HP VSE ügyfelek valós időben, az aktuális üzleti prioritásoknak megfelelően, automatikusan bővíthetik illetve szűkíthetik szervererőforrásaikat, és még váratlan leállás esetén is garantáltan tartani tudják a vállalt szolgáltatási szintet.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.