E-kereskedelem online
http://e-kereskedelem.hu/news.php?id=4389

A HP és a VERITAS felgyorsítják a HP-UX 11i környezet virtualizációját

[e-megoldások]
2005 december 6. 12:55

Donka Attila,  e-mail: adonka@e-kereskedelem.hu
(munkatársunktól)

A HP és a VERITAS Software Corporation (Nasdaq: VRTS) nagy múltú szövetségének nemrégiben bejelentett kiterjesztése következtében a jövőben a VERITAS termékei lesznek a HP-UX 11i környezetek preferált fájlrendszerei és kötetkezelő megoldásai.

A két vállalat többéves megállapodása keretében a HP OEM-partnerként, VERITAS Storage Foundation termékek segítségével bővíti a HP-UX 11i és a HP Serviceguard szoftver virtualizációs képességeit és rendelkezésre állását, illetve könnyíti meg ügyfelei számára a szabványos HP Intregrity és HP 9000 szerverek bevezetését. A partnerek a VERITAS termékeit - köztük pl. a VERITAS Storage Foundation Cluster File System és a Storage Foundation for Oracle RAC megoldást - integrálják a HP Serviceguarddal. A HP Serviceguard sokféle hardver- és szoftverhibával szemben védi a kritikus alkalmazásokat. Az integrált megoldások központi szerepet töltenek majd be a HP-UX 11i operációs rendszerhez kidolgozott virtuális szerverkörnyezetben (HP Virtual Server Environment, VSE). A virtualizációs képességek és a magas rendelkezésre állási szint szoros integrációja révén a HP VSE ügyfelek valós időben, az aktuális üzleti prioritásoknak megfelelően, automatikusan bővíthetik illetve szűkíthetik szervererőforrásaikat, és még váratlan leállás esetén is garantáltan tartani tudják a vállalt szolgáltatási szintet.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkekCopyright © 2001. e-media.hu Internet Media Szolgáltató Kft.
Az e-media.hu Kft. hozzájárul a publikált anyagok átvételéhez az e-kereskedelem online mint forrás megjelölésével. A forrásmegjelölésnek tartalmaznia kell offline médiumban az e-kereskedelem online nevét és a www.e-kereskedelem.hu webcímét, online médiumban ezeken felül a webcímére mutató linket.