e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2019. july 23., tuesday 08:26

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Kulturális rendezvények és Jövő Háza a Millenárison

[e-semények] 2005 december 7. 23:22 Erdőháti Nagy Modesta (munkatársunktól)

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium az elkövetkezendő kéthetes időszakban a Jövő Háza program áttekintését és a megvalósítás mérföldköveinek kijelölését tekinti fő feladatának a Millenáris kapcsán.

A kettős ügyvezetés megszűnik. A Parknak új, a Jövő Házával kibővült feladatok iránt elkötelezett, egymással kommunikálni és együttműködni képes tagokból álló menedzsmentre és a feladatokhoz rendelt, átgondolt szervezeti struktúrára van szüksége. A Millenáris park ügyvezetői feladatait ideiglenesen Marosvölgyi Zsuzsa, a park műszaki igazgatója látja el. Személye által a park dolgozói és a minisztérium is biztosítva látják az intézmény kulturális programjainak zökkenőmentes lebonyolítását. Minden érdeklődőt szeretettel várunk a Millenáris park decemberi programjain, amelyek megtalálhatók a www.millenaris.hu oldalon.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.