e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. july 3., sunday 10:05

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Cégbejegyzés hamarosan az interneten is

[e-gazdaság] 2005 december 8. 10:32 Pánczél Gábor (Forrás: BBJ)

Hamarosan hazánkban is lehetőség nyílik a cégek interneten való bejegyzésére. Az Igazságügyi Minisztérium 2005. januárjától kezdi meg a papírmunkák digitalizálását.

A tervek szerint 2006. februártól az éves üzleti jelentések az interneten is benyújthatóak lesznek, míg 2006. szeptemberétől a minisztérium bejegyzési kérelmeket is elfogad on-line. 2007-től valamennyi céges dokumentum elérhető lesz a weben. Hankó Faragó Miklós államtitkár nyilatkozata szerint az on-line megoldásokat a hagyományos eljárási díjaknál alacsonyabb árral kívánják népszerűsíteni. A rendszer fejlesztésére 500 millió forintot szánnak, s azt remélik, ezzel a sorban állásnak is véget tudnak vetni az irodákban. Az új társasági törvényjavaslat szerint az Rt-k és Kft-k 60, illetve 30 napos bejegyzési idejét is a felére csökkentenék.

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.