e-kereskedelem online
Kattintson a hirdetésre!

üzlet és gazdaság elektronfordultával

2022. may 20., friday 18:43

Címlap A világ legfrissebb e-business hírei angol nyelven Informatikai és internetes megoldások Pénzügyi szolgáltatások az interneten Termékek vagy szolgáltatások értékesítése az interneten E-business szakmai szótár
 

Az Infosys mellett döntött a Szentkirályi Ásványvíz forgalmazója

[e-megoldások] 2005 december 8. 13:54 Donka Attila (munkatársunktól)

A Megatrend 2000 Rt. Infosys Integrált Vállalatirányítási Rendszere támogatja a termelést és a kereskedelmi folyamatokat a Vitapress Kft.-nél. A világdíjas Szentkirályi Ásványvíz forgalmazójánál a termelési volumen jelentős növekedése és a piaci verseny miatt vált szükségessé a folyamatok szoros nyomon követése, elemzése és hatékonyságának növelése.

A Vitapress 13 szállítótól kért ajánlatot a rendszer bevezetésére, majd öt pályázót hívott meg helyszíni konzultációra. Ezután született meg a döntés az alapár, a bevezetés költsége, a hardver igény, az ágazati referenciák, a cég nagysága, valamint annak figyelembevételével, hogy melyik országban fejlesztették a rendszert, mondta el Mertkertné Balogh Emese, a Vitapress Kft. gazdasági igazgatója. Az Infosys áruforgalom, készletgazdálkodás, termelés, pénzügy, főkönyv, kontrolling, tárgyi eszköz és humánerőforrás moduljai futnak ma a Vitapress-nél. A 2003-as szerződéskötés után ez év elején vezette be a Megatrend az integrált vállalatirányítási rendszert, amelyet mostanra már teljeskörűen, önállóan tudnak működtetni a cég munkatársai.

Kapcsolódó linkek

Kapcsolódó cikkek

  nyomtatóbarát verzió

  küldje el e-mailben ismerősének
Index

LLP Budapest

Media Storm


Copyright (C) 2001-2008. e-media.hu Internet Média Szolgáltató Kft. Minden jog fenntartva a honlap teljes terjedelmére.